Обдарованим учням Сумщини вручили стипендії голови ОДА

20.09.2023

Серед стипендіатів  – 42  талановитих учня з різних куточків Сумщини: переможці олімпіад, турнірів, конкурсів, спортивних змагань тощо.

Стипендії особисто вручив начальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх.

«За отриманням стипендії – важка та наполеглива праця кожного з вас, ваших педагогів та батьків. Кожний  з вас найкращий у своїй сфері: гуманітарній, математичній, спортивній, але всі разом – ви прославляєте нашу Сумщину і Україну, робите внесок у розвиток країни та Перемогу. Наші захисники і захисниці на фронті відстоюють право на свободу, на те, щоби ви могли здобувати знання, займатись улюбленою справою, робити відкриття і встановлювати рекорди. Впевнений, що ви точно не зупинитесь на досягнутому, а ми вас завжди підтримаємо у найкращих прагненнях на користь України, задля її успішного майбутнього», – сказав очільник Сумщини, вітаючи стипендіатів.

Стипендія призначається з 1 вересня 2023 року до 31 серпня 2024 року у розмірі 50 відсотків від прожиткового мінімуму для дітей віком від 6 до 18 років. Цьогоріч вона становить 1 416,5 гривень, які будуть виплачуватись щомісяця.

«Для мене сьогодні випала висока честь від імені обдарованої талановитої молоді рідного краю звернутись до всіх, хто допомагає та підтримує нас. Дякую за розуміння та небайдужість голові Сумської обласної державної адміністрації. Стипендія стимулює до нових звершень і відкриттів, домагає у самовдосконаленні та самореалізації. Також ми вдячні нашим батькам, які разом з нами переживають злети та падіння, постійно підтримують у прагненнях та починаннях. Ми і надалі будемо старанно навчатись, щоби у майбутньому свої знання використовувати на розбудову української незалежної держави. Я знаю, що Україна обов’язково переможе, вірю у Збройні сили і впевнена, що попереду нас чекає успішне майбутнє», – заначила у своєму виступі стипендіатка Олександра Борисенко, учениця 11 класу Лебединської школи № 7.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: