Шосткинські хокеїсти із “бронзою” чемпіонату України

21.09.2023

19-20 вересня у Вінниці відбувся другий тур чемпіонату України з хокей 5S серед юнаків 2007-08 року народження.

У Чемпіонаті взяли участь чотири команди. Перший тур команди відіграли в травні. У першому турі команда КДЮСШ “Барса” програла “Олімпії” з Вінниці та “Авангарду” з Калинівки та перемогла вінницьку МДЮСШ 1. У другому турі ситуація відтворилася один в один. Шосткинці обіграли МДЮСШ 11:1. В упертій боротьбі поступилися ” Олімпії” 5:6, хоч по ходу гри вели в рахунку 5:4. Та в останній день поступилися “Авангарду” 5:10. Рахунок не віддзеркалює напругу гри. Невпевнена гра захисту призвела до такого рахунку, а напад не зміг реалізувати свої можливості для взяття воріт супротивника. Є третє місце, є медалі, працюємо далі.

У жовтні, у Вінниці, відбудеться чемпіонат з великого хокею серед юнаків 2008-09 року народження…

Наступного року відбудеться чемпіонат Європи з хокей 5S серед юнаків до 16 років. Шостка має декілька кандидатів в збірну. Це Дмитро Турочка, Назар Батеха, Артем Анісімов. А також наші вихованці, які зараз знаходяться в Німеччині, це – Поповченко Богдан та Обуховський Павло. До речі, наші “німці” посіли п’яте місце в чемпіонаті Німеччині серед гімназій, в якому брали участь 16 команд, повідомив тренер Ігор Яковенко.

Довідка

Хокей 5S – це різновид хокею на траві. Гра відбувається на відкритому повітрі на штучному трав’яному покритті. Майданчик розміром 40х20, огороджений бортами заввишки 30 см. Ворота стоять врівень із бортами, і гравці можуть використовувати борти. В полі грають чотири польові гравці та воротар.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: