На посаду керівника Роменської окружної прокуратури призначено Андрія Кулижкіна

21.09.2023

Сьогодні, 21 вересня 2023 року, керівник Сумської обласної прокуратури Олександр Панченко представив колективу Роменської окружної прокуратури новопризначеного керівника – Андрія Кулижкіна.

Вітаючи з призначенням, Олександр Панченко зазначив, що Андрій Кулижкін цілеспрямований та професійний прокурор з достатнім досвідом роботи на керівних посадах, відтак зуміє організувати діяльність Роменської окружної прокуратури на належному рівні відповідно до вимог чинного законодавства з урахуванням викликів сьогодення.

У свою чергу Андрій Кулижкін подякував керівництву прокуратури за надану довіру та запевнив, що докладе максимум зусиль для виконання поставлених завдань.

Довідково: Андрій Васильович Кулижкін народився у 1984 році в м. Горлівка Донецької області. У 2008 році закінчив Національну юридичну академію ім. Ярослава Мудрого. Трудову діяльність в органах прокуратури розпочав з посади виконуючого обов’язки помічника прокурора м. Єнакієвого Донецької області. Упродовж 9 років обіймав різні посади в органах прокуратури Донецької області. З 2017 року – керівник Маріупольської місцевої прокуратури № 1. Попередня займана посада з 2021 року – керівник Маріупольської окружної прокуратури Донецької області.

Нагороджений подякою Прем’єр-міністра України у 2020 році.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: