На Шосткинщині проведуть в останню путь захисника України Євгенія Мягких

21.09.2023

Завтра, 22 вересня, Шосткинська громада прощатиметься із захисником Батьківщини Євгенієм Мягких. Про це повідомляє Шосткинська міська рада.

О 10.00 відбудеться відспівування у церкві за адресою: м. Шостка, вул. Соборна, 1. Об 11.00 прощання за адресою: селище Вороніж, вул. Київська, 62.

Євгеній Мягких народився 31 березня 1983 року в селищі Вороніж. Тут пройшли його дитячі та юнацькі роки. Закінчив 11 класів Воронізької загальноосвітньої школи ім. П. Куліша. Потім навчався в Білопільському професійному училищі, де отримав професію машиніста тепловоза.

По закінченню училища відслужив військову строкову службу. 15 років пропрацював машиністом поїзда «Укрзалізниці».

Євгеній з дитинства захоплювався мотоциклами. А найкращим відпочинком для нього стали риболовля та охота. Багато читав спеціальної літератури про свої захоплення, був ерудованою людиною.

Євгеній був світлою людиною з великим серцем. Завжди добрий та безвідмовний для друзів, він був готовий у будь-який час прийти на допомогу.

Турботливий син, найкращий чоловік та батько – таким був Євгеній для своїх рідних.

Він обожнював всіх своїх дітей та кожну вільну хвилинку намагався проводити з ними. Він був для них прикладом справжнього чоловіка.

У Євгенія Мягких залишилися дружина Людмила, син від першого шлюбу Матвій (12 років), пасинок Олексій (12 років), донечка Вікторія (1 рік 10 місяців), мати Валентина та батько Олег.

Євгеній мріяв прожити довге та щасливе життя зі своєю родиною, планував спільне майбутнє.

«Самий добрий та надійний, люблячий син та помічник», – це слова матері Валентини про улюбленого сина. «Таких людей більше немає», – це слова дружини Людмили про коханого чоловіка.

Виявивши патріотизм та мужність, з початку повномасштабного російського вторгнення, в лютому 2022 року він пішов захищати Україну. добровольцем. «Треба дітей захищати, треба землю захищати», – такі слова загиблий герой сказав своїм рідним перед відправкою на фронт.

Євгеній обороняв Сумщину, Соледар, Харків, Лиман. Виконував бойові завдання в районі Зноб-Новгородського.

Він був вірним товаришем та трепетно ставився до бойових побратимів. «Мої братики», – так він їх називав.

Солдат Євгеній Мягких героїчно загинув в бою за Україну, за її свободу і незалежність 19 вересня 2023 р. в районі н. п. Ямполівка Краматорського району Донецької області.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: