Вихованці Конотопської ДЮСШ відзначилися на всеукраїнських змаганнях та чемпіонаті України з футболу

21.09.2023

Про успіхи юних футболістів повідомляє Конотопська міська рада.

Футболісти 2015 року народження (тренери Олег Савоченко і Дмитро Юрченко) стали переможцями всеукраїнського турніру з футболу на Кубок спортивного клубу “Прут” серед юнаків, що відбувся в Івано-Франківської області.

Футболісти 2014 року народження (тренер Олег Савоченко) – переможці футбольного турніру “Open hoverla cup-2023” , який проходив у м.Верховина Івано-Франківської області.

У змаганнях взяли участь команди з 5 областей України: Сумської, Івано – Франківської, Закарпатської, Львівської та Одеської.

Футболісти 2008 року народження – лідери групи 2, U – 17 чемпіонату України з футболу серед команд дитячо-юнацька спортивних закладів. Юнаки зіграли 2 переможні тури, а попереду – відповідальні та складні матчі.

Вперше на цьому чемпіонаті зіграли і футболісти молодшої вікової групи U-15, юнаки 2009- 2010 років народження. На їхньому рахунку одна нічия та одна поразка. У юнаків також попереду найскладніші ігри- наразі команда грає без лідера Данііла Мозгового та ще кількох гравців, які отримали травми. Тренерський склад –  Сергій Онищенко, Олександр Болотов та Олександр Нора.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: