Сумська студентка відзначена у «Книзі рекордів освіти Сумщини – 2023»

22.09.2023

Катерина Шевченко, студентка 4 курсу навчально-наукового інституту бізнесу, економіки і менеджменту Сумського державного університету, занесена до «Книги рекордів освіти Сумщини».

Катерина навчається за спеціальністю 075 «Маркетинг», має високі результати в навчальній та науковій діяльності. Серед її досягнень – диплом I ступеня за підсумками І етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт (2021 р.), диплом І ступеню Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт (2023 р.).

Разом з науковим керівником Оленою Чигрин студентка виконує науково-дослідну роботу «Інноваційні трансформації в енергетиці для сталого розвитку та національної безпеки: smart-технології та екологічна відповідальність».

Проводила систематизацію аналітичних даних для дослідження тенденцій розвитку енергетичної галузі національної економіки в умовах глобальних та локальних безпекових викликів при переході до кліматично нейтральної економіки, займалась формуванням бази аналітичних індикаторів для дослідження ризиків та загроз оптимізації дисбалансів виробництва, розподілу та транспортування енергетичних ресурсів.

Обласна «Книга рекордів освіти Сумщини» заснована у 2015 році з метою створення літопису найвищих досягнень здобувачів освіти та студентів закладів освіти. До неї заносяться 5 осіб щороку за особливі досягнення у всеукраїнських та міжнародних конкурсах, турнірах тощо.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
01.05.2024 Договір оренди комерційної нерухомості: як його правильно оформити
01.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 30 вибухів
01.05.2024 Нардеп Михайло Ананченко розповів деталі про роботу проєкту «Код пам’яті»
01.05.2024 6 місяців вважали зниклим безвісти: у Ромнах попрощаються із полеглим захисником Сергієм Передрієм
01.05.2024 У Сумах до Великодня влаштовують благодійний майстер-клас
01.05.2024 В одному з сумських будинків немає світла через стоки в підвалі

Коментарі: