У Ромнах хуліган вдарив жінку, яка намагалася зупинити його зухвалу поведінку

25.09.2023

Під час моніторингу мережі Інтернет, правоохоронці виявили у соцмережах відеозапис, на якому невідомий вчиняв протиправні дії у центрі міста. Чоловік поводився зухвало та аморально, порушував громадський порядок, висловлювався нецензурною лайкою в бік перехожих, а після зауваження жінки – вдарив її.

Працівники Роменського районного відділу поліції негайно відреагували на виявлений матеріал та встановили особу потерпілої. Нею виявилась 43-річна місцева мешканка, за допомогою до поліції вона одразу не звернулась через погане самопочуття, проте розповіла правоохоронцям обставини події.

Як виявилося, невідомий чоловік посеред вулиці у центрі міста почав провокувати конфлікт з перехожим. При цьому порушник поводився зухвало, безпричинно підвищував голос на оточуючих та висловлювався нецензурною лайкою в бік інших людей. Побачивши дану ситуацію, потерпіла підійшла до провокатора і попрохала його припинити протиправні дії. На що останній свою поведінку не змінив, а щоб жінка не заважала йому, наніс їй удар рукою. В результаті чого, вона впала на тротуар та отримала тілесні ушкодження.

Вжитими оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили особу зловмисника та місце його знаходження. Ним виявився 34-річний роменчанин.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 “Хуліганство” Кримінального кодексу України та вже оголосили чоловіку про підозру. Досудове розслідування триває.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: