Начальник Сумської ОВА не задоволений темпами освоєння коштів, виділених на облаштування укриттів

25.09.2023

Як доповів на апаратній нараді директор Департаменту цивільного захисту населення Сумської ОВА, Олександр Милаш за минулий тиждень фонд захисних споруд збільшився на 7 найпростіших укриттів, із яких 6 додалося у Сумському районі. Охтирський район знову з нульовим результатом. Загалом упродовж 3 останніх місяців вдалося додатково відкрити 313 укриттів. Таким чином на сьогодні загальна кількість об’єктів цивільного захисту в області становить 1917 одиниць.

За інформацією директора обласного Департаменту освіти і науки Вікторії Гробової, на облаштування 15 укриттів у закладах освіти з держбюджету виділено 72 мільйони гривень. Крім того, з обласного бюджету виділено додаткові фінансові ресурси. Роботи на об’єктах тривають, але наразі жодного укриття із зазначених ще не здано в експлуатацію.

Темпами нарощення фонду захисних споруд та створення додаткових укриттів був не задоволений очільник Сумщини під час розгляду даного питання на апаратній нараді.

«Захист населення, дітей, зокрема, та стовідсоткове забезпечення їх укриттями – першочергове. Цим питанням кожен, за своїми обов’язками, має займатися глибоко і ґрунтовно, а не просто на рівні збору інформації та статистики. Виїжджайте на місця, дивіться реальну ситуацію, питайте з розпорядників коштів та виконавців. Питання захисту та завдання Президента України Володимира Зеленського з порядку денного та контролю не знімаємо»,– поставив завдання Володимир Артюх.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: