Сумські каратисти вибороли 15 медалей на “Кубку Чорного моря 2023”

25.09.2023

Турнір з карате “Кубок Чорного моря 2023” зібрав у Одесі 570 учасників, які представляли 38 клубів з усієї України. З медалями повертаються у Суми спортсмени клубів “Вадо Кай” та “Чемпіон-Суми”.

“Сумчани вибороли 15 медалей. З них чотири “золотих”, п’ять “срібних” і шість “бронзових”, – розповів Суспільному президент Сумської Обласної Федерації карате Вадим Коломієць.

Перші місця у своїх вікових і вагових категоріях у різних розділах карате вибороли Валерія Асанова, Валерій Сонних та дві медалі Вероніка Котенко.

Другими стали Богдан Ніжніченко, Михайло Кіхтенко, Олег Пащенко (прим. авт. – двічі) та Микита Волков.

Третіми стали “вадокаєвці” Валерія Асанова, Олександр Коваленко та Ілля Сахно (прим. авт. – двічі) і двічі Даніїл Касьянов.

Підготували спортсменів тренери клубу “Вадо Кай” Вадим Коломієць, Богдан Шумаров, Ілля Сахно, Валерій Сонних та Ігнат Пак з клубу “Чемпіон-Суми”.

Крім того, у польському місті Прушков відбулися міжнародні змагання WUKF Grand Prix Poland. Участь у змаганнях взяли представники 10 країн. Україну представляли спортсмени Сумської й Львівської областей, які здобули “срібну” і п’ять “бронзових” нагород. Призерами від Сумської області стали Кирило Бондаренко і Назар Власов (прим. авт – треті місця) та Дмитро Сапіч (“бронза” в кобудо і четверте місце в ката).

suspilne.media

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: