Сумчани хочуть перейменувати вулицю та сквер на честь Героїв 3-ї окремої штурмової бригади

26.09.2023

В Єдиній системі петицій з’

явилося нове звернення – сумчанки Наталії Ярмак. Вона «… вважає за доцільне перейменування однієї з вулиць Ковпаківського району, вул. 2-а Північної на вул. Героїв 3-ї окремої штурмової бригади (3 ОШБр) та прилеглий сквер, біля цієї вулиці й храму Святого Андрія Первозванного – на сквер ім. Героїв 3-ї окремої штурмової бригади (3 ОШБр). Ця ідея не лише важлива, але й надзвичайно мотиваційна не тільки для мешканців нашого міста, але й для всієї України.

Наші солдати-добровольці, військові 3-ї окремої штурмової бригади (3 ОШБр), захищали і зараз захищають незалежність України на найважчих напрямках війни з російською агресією. 3 ОШБр – це бригада, сформована на кращих зразках військової культури, яка неодноразово якісно проявила себе у російсько-українській війні. Військовослужбовці цієї бригади – це команда професіоналів, які здобули авторитет та досвід у реальних боях та під час штурмів. Бійці, які знаються на своїй справі, постійно доводять це на полі бою. Від першого дня повномасштабного вторгнення росії в Україну та за увесь час тяжкої боротьби, на полі бою «на нулі» чи у полоні ворога, наші сини проявили стійкість, мужність та вірність до останнього подиху. Ми маємо це пам’ятати! Багато з цих надзвичайних воїнів, які служили в 3-й окремій штурмовій бригаді (3 ОШБр) і віддали своє життя за незалежність нашої держави – це хлопці з усієї України, чимало громадян нашого міста, міста Суми. Вони виросли на наших вулицях, навчалися в наших школах, і в їхніх серцях завжди було місце для кожного з нас, для нашої землі та нашої громади… Вічна слава і шана кожному, хто віддав своє життя у битвах за Вільну Україну!

Перейменування вулиці на честь ВОЇНІВ-ГЕРОЇВ – це наш спосіб вшанувати їхню жертовність і пам”ять. Це символ того, що ми ніколи не забудемо їхню відвагу та внесок у наше майбутнє. Це мотивація для нас всіх – жити відповідально та долучитися до підтримки наших воїнів і родин загиблих”.

Підтримати петіцію можна тут.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: