Студентам СНАУ призначили академічні та соціальні стипендії

26.09.2023

Наказом ректора Сумського національного аграрного університету Володимира Ладики від 21 вересня 2023 року й відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України студентам вишу було призначено академічні та соціальні стипендії.

Академічну стипендію Президента України протягом 1 семестру цього навчального року отримувати будуть:

Єлизавета Галун, студентка 2 курсу ОС «Магістр» спеціальності «Облік і оподаткування» факультету економіки і менеджменту.

Каріна Гелеверя, студентка 4 курсу ОС «Бакалавр» спеціальності «Право» юридичного факультету.

Олексій Лівощенко, студент 3 курсу ОС «Магістр» спеціальності «Ветеринарна медицина» факультету ветеринарної медицини.

Академічну стипендію імені М.С. Грушевського на 1 семестр 2023-2024 навчального року призначено студентці 3 курсу ОС «Бакалавр» спеціальності «Харчові технології» факультету харчових технологій Богдані Бабенко.

Академічну стипендію Кабінету Міністрів України за високі досягнення в навчанні на 1 семестр 2023-2024 навчального року здобула Анастасія Шаповал, студентка 3 курсу ОС «Бакалавр» спеціальності «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» біолого-технологічного факультету.

На весь 2023-2024 навчальний рік Ангеліні Покотило, студентці 2 курсу ОС «Бакалавр» спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія» факультету будівництва та транспорту, призначено соціальну стипендію Верховної Ради України.

Зазначені вище академічні та соціальні стипендії призначаються студентам та аспірантам вищих навчальних закладів денної форми навчання, які найбільше відзначилися в навчальній та науковій роботі або мають особливі соціальні статуси. Соціальна стипендія Верховної Ради України надається на один календарний рік, згадані академічні стипендії – на семестр.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: