У Підопригорах попрощалися з військовослужбовцем Кареном Діланяном

27.09.2023

У селі Підопригори Сумського району попрощалися з солдатом Кареном Діланяном.

Карен Діланян загинув під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Курахове Покровського району Донецької області, як розповідає земляк та побратим загиблого Олександр.

“Він значно молодший за мене. Карена я знаю давно. Завжди товариський. Він двічі чи тричі добровольцем ходив до військкомату, щоб дали повістку. Але, за станом здоров’я щось не давали. Зрештою дали йому повістку. Батько в нього старий, матері немає. Він дуже гарний хлопець був, нікому і ні в чому не відмовляв. Земля йому пухом. Хай спочиває Карен”, – говорить побратим Олександр.

“Він працював на фермі разом зі мною. Ми були тісно пов’язані на робочому місці. І, загалом, він був чуйним, добрим і товариським. Завжди, коли у когось траплялося горе чи щастя, він був поруч. Нам дуже шкода. Хай буде вічна пам’ять і вічна слава”, – каже колега Карена — Ірина.

“Карен багато років працював у нашому підприємстві. Дуже спокійний, позитивний, працьовитий. Я, як керівник, не можу повірити в те, що його вже немає. Дуже боляче, повірте”, – говорить керівник підприємства, де працював Карен — Андрій.

Поховали Карена Діланяна на кладовищі у селі Підопригори. Йому було 43 роки.

suspilne.media

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: