Прикордонники Шосткинського району отримали новенький “Renault Duster”

28.09.2023

З робочим візитом Есманьську селищну раду відвідали голова Сумської обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації Володимир Артюх та тимчасово виконуючий обов’язки голови Шосткинської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Оксана Тарасюк.

Очільник області та Есманьський селищний голова вручили ключі та документи на автомобіль RENAULT DUSTER начальнику прикордонної застави, повідомляє Есманська селищна рада.

Начальник ОВА подякував прикордонникам та привітав з майбутнім святом – Днем захисників та захисниць України, яке цьогоріч буде відзначатися 1 жовтня, та відзначив, що автомобіль буде оперативним засобом, який допоможе виконувати поставлені задачі по охороні державного кордону. Керівник громади Сергій Мінаков проінформував, що рішенням Есманьської селищної ради з селищного бюджету було виділено 803 тис. гривень, за які придбано автомобіль 2023 року випуску з комплектом зимової гуми та встановлено додаткове обладнання на цей автомобіль (фаркоп).

Крім цього, посадовці відвідали місцевий «пункт незламності». На сьогодні пункт обладнано всім необхідним для тимчасового перебування населення, що особливо важливо в холодну пору року.

Очільник області також ознайомився з роботою місцевої пожежної частини, звернув увагу на наявність необхідного обладнання, техніки.

Керівники обговорили проблемні питання, які є в громаді, та шляхи вирішення ряду проблем. Володимир Артюх подякував і керівництву, і місцевим жителям за роботу, яка проводиться, за оптимізм, за віру, та пообіцяв всебічну підтримку обласної та районної влади.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: