ФК “Вікторія” уперше вийшла до чвертьфіналу кубка України з футболу

28.09.2023

27 вересня у матчі кубка України з футболу сумська “Вікторія” приймала клуб “Минай”. За останній виступає сум’янин Олександр Бандура, який є капітаном цієї команди. Але на цю гру в заявку команди він не потрапив.

Не потрапляння Олександра у заявку команди тренер “Миная” Роман Гданський на післяматчевій пресконференції пояснив так:

“Сьогодні дали можливість пограти хлопцям, які мають мало ігрової практики. Тому сьогодні був такий склад”, — розповів головний тренер ФК “Минай”.

Матч розпочався з виконання державного гімна України, хвилини мовчання за загиблими на російсько-українській війні та першого удару від колишнього гравця “Вікторії” Івана Борисенка.

“Вікторія”, яка після дев’яти матчів з вісімнадцятьма очками посідає друге місце у турнірній таблиці групи “Б” першої ліги, на гру вийшла у синій формі. “Минай”, який з трьома очками у восьми поєдинках посідає останнє місце у турнірці “Прем’єр-ліги”, на матч вийшов у червоній. У першому таймі не забили ані футболісти “Вікторії”, ані гравці “Минаю”.

На другій хвилині другого тайму рахунок у матчі після подачі кутового відкрили футболісти “Вікторії”. Гол забив захисник команди Максим Сасовський. Цей гол виявився першим, останнім, і переможним для команди з міста Суми.

“Це була перемога для команди. Хотів подарувати перемогу. І вийшло”, — відразу після матчу сказав гравець сумської команди Максим Сасовський.

Максим говорить, що команда чекає на повернення Івана Борисенка.:

“Це змотивувало команду, його вихід на поле, удар по м’ячу. Ми всі знаємо його, підтримуємо і хочемо, щоб він повернувся до нашої команди” — сказав гравець.

На післяматчевій пресконференції тренери команд гру прокоментували так:

“Нажаль поступились. Приємніше перемагати, звичайно. Але подякували хлопцям за самовіддачу, непогану гру. Нажаль так у футболі – хтось виграє, хтось програє”, — сказав тренер ФК “Минай”Роман Гданський.

“Важка, серйозна гра. Хоч приїхав до нас не основний склад, але все одно дуже хороша команда. І те, що хлопці сьогодні впорались, показали хорошу гру і порадували вболівальників – тішить то мене, я дуже радий за хлопців”, — сказав головний тренер ФК “Вікторія” Анатолій Безсмертний.

Таким чином, “Вікторія” уперше у своїй історії вийшла до чвертьфіналу кубкового турніру, потрапивши до вісімки кращих кубкових команд сезону.

suspilne.media

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: