У Штепівці попрощалися із загиблим військовим Русланом Пашковим

28.09.2023

У селі Штепівка Лебединської громади 27 вересня прощалися зі своїм земляком, односельцем, справжнім патріотом своєї держави – Русланом Владиславовичем Пашковим, який з перших днів війни свідомо взяв до рук зброю, аби боронити рідну землю.

Руслан Пашков народився 4 червня 1978 року. З перших днів російської агресії він не лишався осторонь оборони рідної землі, спочатку вступивши до лав територіальної оборони Сумщини і перебуваючи там до того моменту, допоки вся Сумщина не була деокупованою. А потім Руслан Владиславович добровольцем вступив до лав Збройних Сил України і так опинився на передовій.

21 вересня 2023 року радіотелефоніст 2-го самохідного артилерійського взводу 2-ї самохідної артилерійської батареї самохідного артилерійського дивізіону Руслан Пашков, вірний військовій присязі, у бою за нашу Батьківщину неподалік населеного пункту Синьківка Куп’янського району Харківської області, під час виконання бойового завдання отримав поранення, несумісне з життям. У загиблого залишився син Владислав, який наразі також проходить службу у Збройних Силах України, повідомили в мерії Лебедина.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: