Нардеп Михайло Ананченко відзначив педагогів Сумщини

28.09.2023

Сьогодні, напередодні Дня працівників освіти, у Сумському обласному театрі для дітей та юнацтва відбувся урочистий захід, на якому вітали педагогів Сумщини. Відзначив освітянську спільноту області і голова Сумської обласної організації політичної партії “Слуга Народу”, народний депутат Михайло Ананченко.

Парламентар наголосив на важливості професії вчителя, адже педагоги дають дітям не тільки знання, а й прищеплюють навички, цінності, що складають основу для життя. Народний обранець також висловив захоплення відданістю вчителів своїй місії під час війни: попри  повітряні тривоги і обстріли не завжди вдається проводити уроки офлайн, але вони продовжують вести учнів у світ знань та мудрості.

“Я щиро дякую кожному, хто робить країну сучасною, сильною, розвиненою, а українців – гідними, освіченими, відповідальними громадянами. Бо, обравши професію педагога, ви взяли на себе відповідальність за майбутнє України. Низький уклін за повсякденну  віддану працю, завдяки якій виростають мудрі, відважні патріоти, які  боронять нашу землю і всіх нас від ворога”, – сказав Михайло Ананченко.

За професіоналізм, самовіддану працю на освітянській ниві, незламну патріотичну позицію нардеп відзначив грамотами окремих освітян та колективи закладів.

Нагадаємо,  Михайло Ананченко закликав активну молодь приєднуватися до “ЗеМолодіжки”. За словами парламентаря, ком’юніті молодіжного крила партії “Слуга народу” відриває багато цікавих можливостей для розвитку і підтримки молоді, допомагає втілювати сміливі ідеї та проєкти, а також долучає до змін у громадах.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: