На Донеччині загинув військовослужбовець “Холодного Яру” Ігор Кнороз із Шостки

30.09.2023

Сьогодні, 30 вересня, Шосткинщина прощатиметься із захисником Батьківщини Ігорем Кнорозом.

Як інформують у Шосткинській міській раді, панахида розпочнеться о 10:00 у церкві Покрови Пресвятої Богородиці ПЦУ (вул. Соборна 1-А, Садовий мікрорайон). Початок траурної церемонії – об 11.00 біля кінотеатру «Родина» (вул. Садовий бульвар, 13). Поховання відбудеться на Алеї Слави (Садовий мікрорайон).

Ігор народився 12 вересня 1976 року в Шостці, був другою дитиною в родині. Після навчання в загальноосвітній школі № 12 юнак вступив до професійно-технічного училища № 19 і здобув кваліфікацію муляра та автослюсаря. Все життя чоловік присвятив роботі в будівельній сфері, працював у м. Київ на провідних містобудівних підприємствах. Частинка його праці та натхнення вкладена у відомі житлові комплекси столиці, які багато років дарують людям тепло і затишок.

За словами близьких, Ігор був доброю, спокійною і безвідмовною людиною, яка завжди готова прийти на допомогу. Він щиро любив своїх синів і маленького онука-дошкільника, мріяв про гідне життя у вільній Україні. З початком повномасштабної рашистської агресії Ігор Олександрович вирушив до військом мату та записався в добровольці.

До від’їзду на фронт рідні не знали про намір чоловіка, який не хотів передчасно турбувати близьких. «Хто як не я?», – стисло відповідав він на всі запитання.

Службу проходив у складі легендарної бригади «Холодний Яр», виконуючи обов’язки стрільця-санітара механізованого батальйону. В боях у Бахмуті Ігор двічі отримав пошкодження (контузію та осколкове поранення), але після реабілітації все одно повернувся на передову.

Кнороз Ігор Олександрович героїчно загинув 22 вересня, під час бою в Донецькій області.

Вічна пам’ять і вічна слава захиснику України!

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: