Сумчани просять облаштувати укриття в дитячому садочку “Купава”

03.10.2023

Набрала необхідну кількість голосів петиція про створення укриття в Сумському дошкільному навчальному закладі (центр розвитку дитини) №13 «Купава».

Ідеться про дошкільний навчальний заклад Сумської міської ради. Діток сюди привозять з віддалених частин міста і до найближчих найпростіших укриттів відстань складає 700 м та 1200 м. Як відомо, при кожній повітряній тривозі батькам потрібно забирати дітей з ДНЗ та вести в найпростіше укриття. На все це потрібен час, якого немає при ракетному обстрілі. За час війни кожен, хто хоч раз був під обстрілом, з впевненістю може сказати: укриття рятує. Відсутність укриття може вартувати життя дітей та дорослих. Батьки при такому перебігу подій не в змозі перебувати в психологічно здоровому стані на роботі та підтримувати економіку у військовий час, а діти отримувати повноцінну дошкільну освіту.

Тому батьки дітей, які навчаються в Сумському дошкільному навчальному закладі №13 «Купава», вимагають у найкоротший термін обладнати укриття (бомбосховище) в цьому садочку.

Станом на 2 жовтня петицію підписали 260 осіб з 250 необхідних.

shans.com.ua

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: