За сприяння нардепа Тетяни Скрипки діти із прикордоння Сумщини відпочили в Карпатах

03.10.2023

Зусиллями народного депутата Тетяни Скрипки для дітей із Сумщини був організований насичений і безпечний відпочинок у мальовничих Карпатах. Парламентарка зробила все можливе для того, аби знайти альтернативу місцевим оздоровчим таборам, які вимушено не працюють через війну, адже вважає, що дитинство не можливо перенести на інший час. Завдяки домовленостям народної обраниці із партнерами-благодійниками вдалося подарувати повноцінний літній відпочинок дітям із прикордонних громад Сумської області. 120 сумських дітей уже повертаються додому із Верховини, а ще 40 – готуються вирушити у захоплюючу і цікаву карпатську подорож.

«Третя зміна сумчан повертається додому з табору “Сонячні карпати”. Відпочинок у горах, цікаві екскурсії, щоденні розваги, змагання, смачне частування, нові емоції і враження. Таким було літо для 120 дітей, яких приймала Верховина.

Третя зміна була організована для маленьких жителів прикордонних громад Сумщини, територій, які постійно потерпають від обстрілів. Діти змогли набратися сил, психологічно розвантажитися, відпочити.

І це не все, ще 40 жителів Хотінської та Білопільської громад готуються до карпатських пригод.

Безмежно вдячна за оздоровлення сумчан Василю Вишиванюку, Ірині Рабарській, Фонду «Чисті Серцем», Жіночому об‘єднанню «Мереживо», усім, хто зустрічав, супроводжував, годував, розважав дітей, тим, хто знайшов час і можливість подарувати малечі свято. Наші діти не втратили чергове літо, і це – найбільша нагорода!» – написала Тетяна Скрипка на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, також нардеп організувала відпочинок для дітей із Сумщини за кордоном – наших школярів влітку зустрічали гостинні Польща та Словаччина. Цьому передували дипломатичні зустрічі Тетяни Скрипки на міжнародних майданчиках.

«Наші діти живуть у постійному стресі, тож маємо робити все можливе, аби дарувати їм моменти радості», – переконана парламентарка.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: