У Сумах посиденьки двох приятелів закінчилися ножовим пораненням

06.10.2023

Вчора до поліції надійшло повідомлення про вчинення тяжкого злочину в одному з будинків по проспекту Свободи. Правоохоронці прибули на місце події та затримали зловмисника, який спричинив своєму знайомому поранення ножем.

Першими на місце події прибули співробітники Управління патрульної поліції. Оцінивши ситуацію правоохоронці викликали і слідчо-оперативну групу Сумського районного управління поліції.

Наразі встановлено, що двоє приятелів, знаходячись в квартирі одного з них, вживали алкогольні напої. Раптово між підпилими чоловіками виникла сварка, яка швидко переросла у бійку. Тож 50-річний господар житла, аби довести свою правоту, схопився за ніж і кілька разів вдарив ним знайомого, поціливши у груди, шию та живіт. Пораненого 47-річного сумчанина було госпіталізовано до однієї з міських лікарень, та надано допомогу.

У поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Зловмисника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: