У Бурині батько намагався відкупити сина, який керував напідпитку

06.10.2023

Під час несення служби працівники сектору реагування патрульної поліції Конотопського районного відділу поліції, на одній з вулиць міста Буринь, зупинили автомобіль «ВАЗ-2101», який мав ознаки технічної несправності. У ході спілкування з 24-річним водієм поліцейські відчули запах алкоголю від керманича. Останній від проходження тесту відмовився. Правоохоронці приступили до складання до складання відповідних адміністративних матеріалів.

У той час пасажир автомобіля, який виявився батьком водія, став пропонувати хабар у сумі 10 000 гривень, аби поліцейські не складали протокол на сина. Незважаючи на відмову та неодноразове попередження про кримінальну відповідальність за пропозицію надання неправомірної вигоди службовій особі, чоловік наполягав на хабарі. Тоді патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу для документування даного правопорушення.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 Кримінального Кодексу України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі ). Наразі досудове слідство триває.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: