У Конотопі відбулась церемонія нагородження освітян почесною відзнакою «Феліца»

07.10.2023

Урочистості з нагоди  Дня працівників освіти та Всесвітнього дня вчителя пройшли 5 жовтня в Конотопському ліцеї № 1, повідомляє Конотопська міська рада.

Початок заходу розпочався з хвилини мовчання в пам’ять всіх, хто віддав своє життя за свободу українців, за незалежність нашої держави.

«Дякую вам за те, що вкладаєте свою душу в розвиток, навчання та виховання наших дітей та юнацтва. Треба мати талант та дар божий, щоб бути вчителем», – зі словами вдячності до освітян звернувся міський голова Артем Семеніхін.

З нагоди професійного свята Артем Семеніхін вручив подяки 18-ти найкращим фахівцям галузі. Серед нагороджених – представники дошкільної, середньої, професійно-технічної освіти та позашкілля.

Грошові сертифікати для потреб закладу отримали директорка Інклюзивно-ресурсного центру КМР Тетяна Блонова та директорка Конотопської міської малої академії наук учнівської молоді Євгенія Івлєва.

Виконуюча обов’язки начальника управління освіти КМР Альона Гавриленко вручила освітянам грамоти Міністерства освіти і науки України, Департаменту освіти і науки Сумської ОДА, Управління освіти КМР. Вітала колег і голова Конотопської міської організації профспілки працівників освіти і науки Оксана Дуброва.

Почесною відзнакою управління освіти КМР «Феліца» в різних номінаціях нагороджені:

«Берегиня дитинства»: Оксана Левадня, директорка Підлипненського ДНЗ «Колосок».

«Мудрість і компетентність»: Людмила Хильченко, вчителька початкових класів початкової школи «Лідер».

«Турбота та енергійність»: Світлана Шут, директорка благодійного фонду «Відень».

«Творчість та натхнення»: Юлія Яценко-Мех, викладачка театральних дисциплін, керівниця Народного театрального колективу «Смайл» дитячої школи мистецтв.

«Рішучість та завзятість»: Лілія Захарченко, завідувачка сектором нормативності освіти та кадрової роботи управління освіти КМР.

«Педагогічна майстерність»: Галина Хоменко, викладачка фахової передвищої освіти індустріально-педагогічного фахового коледжу СумДУ.

«Інновації та креативність»: Юлія Бібік, заступниця директора з виховної роботи, викладачка закладу фахової передвищої освіти Класичного фахового коледжу СумДУ.

«Авторитет та досвід»: Олег Заїка, вчитель географії ліцею №10.

«Вимоги і результати»: Наталія Слєсар, вихователька, голова профспілки ДНЗ №5.

«Професіоналізм та винахідливість»: Лариса Рєзник, заступниця директора з господарчої роботи ліцею №3.

konotop.in.ua

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: