На Конотопщині вилучили контрафактні цигарки та алкоголь

07.10.2023

За поточний тиждень дільничними офіцерами поліції Конотопського району виявлено двох осіб, які займались роздрібною торгівлею тютюновими виробами без марок акцизного збору. У результаті перевірок поліцейські вилучили 95 упаковок цигарок, а на осіб, які продавали таку продукцію, складено адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

У той час, поліцейські офіцери громади виявили точки продажу підакцизних товарів без належної ліцензії на провадження такого виду господарської діяльності. За даними фактами вилучено 200 упаковок цигарок та 100 літрів алкогольних напоїв, відносно осіб правопорушників складено адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Крім того, правоохоронці здійснюють і профілактичні бесіди з власниками і працівниками магазинів та інших торгівельних закладів, що здійснюють продаж алкогольних та тютюнових виробів щодо норм законодавства та правил реалізації такого виду продукції.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: