У Боромлі пустощі хлопчика з вогнем призвели до пожежі

07.10.2023

6 вересня о 16:53 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про пожежу в приватному домоволодінні в с. Боромля Охтирського району. На гасіння залучили місцеву пожежну команду. Також, подолавши відстань близько 19 км, на місце виклику прибуло відділення 24-ї державної пожежно-рятувальної частини з м. Тростянець.

Як було встановлено, вогонь охопив господарчу споруду, де зберігалося сіно, та розташовану поруч допоміжну споруду. О 17:10 вогнеборці локалізували загоряння, запобігши його подальшому поширенню та відвернувши небезпеку від житлового будинку. А о 17:30 пожежу ліквідували.

Важливу роль в ефективному приборканні загоряння та запобіганні значних збитків відіграло функціонування в даному населеному пунктів місцевої пожежної команди. Боромлянські вогнеборці перебувають на цілодобовому чергуванні, окрім свого села виїздять на гасіння в інші населенні пункти громади та залучаються на допомогу підрозділу ДСНС під час ліквідації складних пожеж.

Всього на гасіння було залучено 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця спеціальної техніки від ДСНС України, 2 працівника та 1 одиниця спеціальної техніки від місцевої пожежної команди.

За попередніми даними, припустима причина пожежі – дитячі пустощі з вогнем сина господарки. На щастя хлопчик не постраждав.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: