Спортсмени з Сум взяли участь у міжнародному турнірі з карате “Polish Open”

09.10.2023

У польському місті Бельсько-Бяла відбувся традиційний міжнародний турнір із карате “Polish Open”. У ньому взяли участь спортсмени з Сум.

“Цього разу турнір зібрав 1800 учасників із 31 країни світу. На цих змаганнях Сумську область представляли клуби із міста Суми – це “Прогрес” і “Чемпіон-Суми”. Без медалей ми не повертаємося”, — повідомив  тренер клубу “Прогрес” Ігор Угніч.

У командному ката (серед спортсменів від 14 до 17 років) чемпіонами стали Максим Невожай, Тимур Дученко та Віталій Нечипуренко. Двічі чемпіонкою у своїй ваговій категорії (до 47 кг) у двох вікових категоріях (14-15 та 12-13 років) стала Вероніка Котенко. Першим у ваговій категорії до 63 кг у віці 14-15 років став Михайло Пєхтєрєв. Данило Білоус (14-15 років, вага до 70 кг) посів друге місце, Валерій Сонних (18+, до 84 кг) – третє. На п’ятому місці завершила турнір Анна Гейко (18-20 років, до 61 кг).

Підготували призерів Ігор Угніч, Валентин Забара, Єгор Стеценко, Андрій Панченко (“Прогрес”), Валерій Сонних, Гнат Пак, Сергій Пінчук (“Чемпіон-Суми”).

“Наші спортсмени і тренери внесли достойний вклад у загально-командний залік і Україна стала першою серед країн-учасниць змагань!” — сказав Ігор Угніч.

suspilne.media

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: