Команда Шостки – чемпіон України з хокею на траві серед юнаків

09.10.2023

З 6 по 8 жовтня у Вінниці пройшов чемпіонат України з хокею на траві серед юнаків, віком 14-15 років.

“Війна завадила зібратися всім командам, які існують на теренах України. Багато гравців цього віку знаходяться поза межами своєї країни. Але чемпіонат відбувся. Команди показали змістовний, цікавий хокей. Тренерами був намічений найближчий резерв, який посилить команди майстрів та майбутні кандидати до лав юнацьких збірних U-16”, – розповідає головний тренер відділення хокею на траві Шосткинської КДЮСШ “Барса” Ігор Яковенко.

Команда Шосткинської “Барси” у цьому чемпіонаті стала беззаперечним лідером. Вона не залишила шансів суперникам.

“Тільки у першій грі з вінницькою МДЮСШ-1, повівши в рахунку 3:0, трохи розслабились, дозволили супротивнику скоротити рахунок до 3:2, але закінчили перемогою 4:2. Наступного дня перемогли вінницьку “Олімпію” 8:0 та команду Вінницької області. В останній день змагань була вирішальна гра за перше місце з калинівським “Авангардом”. У нашої команди все виходило, і “Барса” перемогла з рахунком 8:1. Хоч “Авангард” і пропустив 8 голів, але слід відмітити відмінну гру калинівських голкіперів. Інколи вони діставали такі карколомні м’ячі, що з трибун лунали оплески. Кращими гравцями в команді “Барси” були Турочка Дмитро, Батеха Назар”, – зазначає Ігор Яковенко.

У підсумку переможцем чемпіонату стала команда Шосткинської КДЮСШ “Барса” (тренери – Махотков В’ячеслав, Яковенко Ігор, Мороз Ілля).

Друге місце посіла команда “Авангард” м. Калинівка (тренер – Бондарчук Віталій).

Третє – МДЮСШ-1 м. Вінниця (тренер – Кулеша Олександр).

Четверте – СДЮСШОР ” Олімпія” м. Вінниця (тренери – Луцинкевич Володимир, Бакум Сергій).

П’яте – команда Вінницької області (тренер – Рева Іван).

shostka.info

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: