У Сумах проведуть перевірку укриттів

09.10.2023

Як доповів під час апаратної наради директор Департаменту цивільного захисту населення Сумської ОВА Олександр Милаш, за минулий тиждень фонд захисних споруд збільшився на 2 одиниці у Конотопському та Охтирському районах. У Комишанській, Чупахівській та Боромлянській громадах наразі тривають будівельні та ремонтні роботи з метою забезпечення укриттям освітніх закладів.

З липня цього року кількість укриттів збільшилась на 331 одиниці. Загальна ємність захисних споруд на Сумщині складає більше 30 000 осіб.

«Ворог підступно та цинічно б’є по мирному населенню і ми маємо захистити наших людей. Найважливішим завданням на сьогодні є забезпечення населення укриттям. Питання нарощування захисних споруд перебуває на моєму особистому контролі», – сказав начальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх.

Департаменту цивільного захисту спільно з національною поліцією та представниками ДСНС було надано доручення перевірити та проаналізувати ситуацію з захисними спорудами у Сумському районі та місті Суми, для виялення та усунення порушень.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: