Краснопільська селищна рада спростовує інформацію про закупівлю Toyota Land Cruiser для власних потреб

11.10.2023

Краснопільська селищна рада прокоментувала гучні матеріали ЗМІ про придбання  позашляховика за 1,9 мільйона задля власних потреб. Поширені статті називають фейком і готують відповідне звернення до компетентних органів.

“Сьогодні на всіх телеграм каналах та соціальних мережах поширюється фейкова інформація, про закупівлю Краснопільською селищною радою автомобіля Toyota Land Cruiser для власних потреб!!!

НАДАЄМО ОФІЦІЙНУ ІНФОРМАЦІЮ, стосовно цього: Краснопільською селищною радою було отримано цільову субвенцію (кошти на придбання вказаного автомобіля) з обласного бюджету до місцевого бюджету для закупівлі автомобіля підвищеної прохідності зазначеної марки для виконання бойових завдань однією з військових частин, які боронять нашу державу на півдні України. Повідомляємо, що автомобіль був закуплений за ці кошти офіційно через систему Прозорро та переданий рішенням сесії Краснопільської селищної ради за актом приймання-передачі відповідній військовій частині, 18 вересня 2023 р. Наголошуємо, що жодної копійки на придбання автомобіля з місцевого бюджету не витрачено!!! За кошти ПДФО військових, які надійшли до бюджету селищної ради. Протягом року було придбано літальні апарати (квадрокоптери різних моделей і потужностей), різні будівельні матеріали для облаштування та захисту позицій наших захисників, відповідно до запитів, які надходили від військових частин до Краснопільської селищної ради. Можно стверджувати, що всі коментарі та весь цей фейк діє в інтересах ворога, що спеціально намагаються розхитати ситуацію в прикордоному селищі.

Краснопільська селищна рада підготувала звернення до відповідних компетентних органів щодо розслідування за поширення недостовірної та маніпулятивної інформації та для захисту честі, гідності та інтересів Краснопільської селищної ради і її посадових осіб, а також щодо деяких безпідставних та безглуздих коментарів”, – ідеться у повідомленні селищної ради.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
04.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 46 вибухів
04.05.2024 Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Сумський експертно-технічний центр Держпраці»
04.05.2024 На Сумщині відбулося засідання консультативної ради у справах ветеранів війни
04.05.2024 На Шосткинщині ліквідували пожежу, яку спричинив ворожий обстріл
04.05.2024 У Сумах патрульні затримали водія ВАЗ напідпитку
04.05.2024 На Сумщині внаслідок обстрілів пошкоджено три приватні будинки, три домогосподарства та господарчу споруду

Коментарі: