Нардеп Тетяна Скрипка разом із профільним міністерством працює над доступністю освіти для дітей з особливими потребами

14.10.2023

Питання розвитку освіти є ключовими у роботі народного депутата Тетяни Скрипки. Поряд із активною діяльністю щодо розширення укриттів у навчальних закладах міста Суми парламентарка також зосередила увагу на темі інклюзивності, аби якомога більше дітей з особливими потребами мали доступ до якісної освіти. З цією метою народна обраниця долучилася до створення концепції  трансформації спеціальної освіти в умовах кризи в Україні, що розробляється у Міністерстві освіти і науки України.

«Розробка Концепції трансформації спеціальної освіти в умовах кризи в Україні. 2 дні разом із колегами, освітянами, науковцями, представниками громадськості працювали в рамках Стратегічної сесії.

Це був час нових знань, дискусій, презентацій і обговорення надважливого питання – розвитку спеціальної освіти.

Усі діти в Україні повинні мати доступ до якісної освіти. Для дітей з особливими освітніми потребами мають бути створені умови відповідно до цих індивідуальних потреб. Інклюзивність – наша мета, над якою конструктивно працюємо разом», – написала Тетяна Скрипка на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, завдяки зусиллям нардепа Тетяни Скрипки діти Сумщини цьогоріч мали змогу оздоровитися і відпочити у мальовничих Карпатах і гостинних сусідніх країнах – Польщі та Словаччині. Попри складну безпекову ситуацію, парламентарка зробила все можливе для того, аби школярі із прикордоння, юні таланти, діти із багатодітних родин вирушили на цікаві та пізнавальні канікули в найкращих умовах.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
01.05.2024 Договір оренди комерційної нерухомості: як його правильно оформити
01.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 30 вибухів
01.05.2024 Нардеп Михайло Ананченко розповів деталі про роботу проєкту «Код пам’яті»
01.05.2024 6 місяців вважали зниклим безвісти: у Ромнах попрощаються із полеглим захисником Сергієм Передрієм
01.05.2024 У Сумах до Великодня влаштовують благодійний майстер-клас
01.05.2024 В одному з сумських будинків немає світла через стоки в підвалі

Коментарі: