У СумДУ відкрили оновлений футбольний майданчик

16.10.2023

15 жовтня в Сумському державному університеті відбулось урочисте відкриття футбольного майданчика зі штучним покриттям, відновленого зусиллями співробітників за підтримки асоціації футболу Сумщини.

Подію було приурочено 75-річчю заснування університету, адже розвитку спорту усі ці роки тут приділялась велика увага. Підтвердження цьому – численні перемоги спортсменів СумДУ на чемпіонатах і кубках України, Європи і світу, Олімпійських іграх та Універсіадах.

«Цей майданчик дає можливість нашим дітям, студентам, співробітникам та гостям університету тренуватися й зміцнювати силу волі та незламний український дух. Адже ми – нація нескорених, ми – козацького роду. Війна не може зупинити життя – нація має розвиватися, а спорт – це основа майбутнього. Хочу щиро подякувати нашим друзям – асоціації футболу Сумщини – за допомогу, адже саме вони забезпечили цей майданчик новим штучним покриттям», – зазначив ректор СумДУ Василь Карпуша.

Голова асоціації футболу Сумської області Андрій Прохорович у вітальному зверненні до учасників заходу подякував керівництву, колективу та особисто ректору СумДУ за багаторічну співпрацю та підтримку розвитку футболу й футзалу в Сумській області.

Після урочистої церемонії відкриття майданчика на присутніх чекали дві видовищні гри. Між собою змагалися студенти та викладачі Сумського державного університету, а також дитячі футбольні клуби «Лідер» та «Ніка». У запеклій, але дружній боротьбі представників СумДУ першість одержали студенти.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
06.05.2024 У зв’язку зі станом енергосистеми Сум на лінії виїхали лише тролейбуси з автономним ходом
06.05.2024 12 шахедів знищили цієї ночі на Сумщині, – Повітряні Сили
06.05.2024 Внаслідок нічної атаки росіян без електроенергії залишились населені пункти Сумського, Роменського та Охтирського районів
06.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксували 24 вибухи
06.05.2024 Вночі ворог завдав удару по енергооб’єктам Сумщини
06.05.2024 Одна цивільна особа отримала поранення унаслідок удару шахедами по Сумам — ОК «Північ»

Коментарі: