Володарем Кубку Сумської області з футболу став охтирський «Нафтовик»

16.10.2023

Відбувся фінальний матч змагань, які розпочались у червні поточного року.

«Сумщина славиться потужними спортивними традиціями і високим рівнем розвитку футболу у тому числі. Дякую захисникам і захисницям за те, що навіть в умовах війни ми маємо можливість розвивати спорт і проводити змагання. Пишаюсь нашими спортсменами, які виборюють перемоги, прославляючи область і Україну. Дякую тренерам і батькам за наполегливу працю, виховання чемпіонів, підтримку спорту», – зазначив очільник Сумщини.

За звання Володаря Кубку Сумщини з футболу боролись охтирський «Нафтовик» та глухівський «Велетень». Команди викладались на повну силу, не поступаючись одна одній. У результаті з рахунком 3:2 переміг «Нафтовик», ставши Володарем Кубку.

«Гра була запеклою, напруженою та захоплюючою. Щиро вітаю переможців з заслуженою нагородою. Бажаю подальших успіхів, цікавих матчів, спортивного довголіття і найскорішої Перемоги нам усім!» – сказав Володимир Артюх, нагороджуючи учасників змагань.

Також начальник Сумської обласної військової адміністрації вручив футбольні м’ячі вихованцям Миколаївської дитячо-юнацької спортивної школи ім. М.І.Масалітіна.

В області футбол культивується у 21 дитячо-юнацькій спортивній школі, де займаються майже 3,5 тисячі вихованців.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: