Нардеп Михайло Ананченко відзначив колектив СумДУ з нагоди 75-річчя університету

16.10.2023

 Голова Сумської обласної організації політичної партії “Слуга Народу”, народний депутат Михайло Ананченко привітав  колектив Сумського державного університету з 75-річчям та долучився до форуму з нагоди ювілею.

Говорячи про секрет успіху СумдУ, парламентар відзначив такі речі: унікальний досвід довжиною у 75 років і водночас сучасність управління навчальним закладом, новітні підходи професорсько-викладацького складу, вражаюче опанування останніх технологій.

За словами Михайла Ананченка, будь-якому вишу можна повчитися у СумДУ тому, як тут працюють, розвиваються і здобувають нові знання, тим паче зараз, у воєнних реаліях. Нардеп також висловив захоплення тим, як університет долає серйозні виклики часу і щоразу виходить із них сильнішим. Він переконаний: унікальним провідний виш Сумщини роблять його викладачі, студенти та випускники.

«На сьогодні СумДУ – один із кращих університетів України та входить топ кращих закладів вищої освіти світу. І про це говорять не лише рейтинги, а й кількість студентів – майже 14 тисяч!

Тож бажаю і надалі тримати рівень, розвиватися і забезпечувати високий рівень освіти для молодих українців. Вперед і вгору, СумДУ!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, нещодавно нардеп Михайло Ананченко відзначив бійців 211-го окремого спеціального батальйону ОК «Північ», які пів року були в обороні Бахмуту, а зараз боронять кордони рідного краю.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
04.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 46 вибухів
04.05.2024 Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Сумський експертно-технічний центр Держпраці»
04.05.2024 На Сумщині відбулося засідання консультативної ради у справах ветеранів війни
04.05.2024 На Шосткинщині ліквідували пожежу, яку спричинив ворожий обстріл
04.05.2024 У Сумах патрульні затримали водія ВАЗ напідпитку
04.05.2024 На Сумщині внаслідок обстрілів пошкоджено три приватні будинки, три домогосподарства та господарчу споруду

Коментарі: