Нардеп Максим Гузенко – про візит у Дубов’язівську громаду: «Укриття – питання номер один, бо це безпека школярів»

20.10.2023

Під час робочої поїздки до Конотопського району народний депутат Максим Гузенко здійснив візит у Дубов’язівську громаду та перевірив роботу опорного навчального закладу – Дубов’язівського ліцею. Наразі тут триває облаштування фасаду приміщення, що дозволяє утеплити заклад і покращити його естетично.

Парламентар разом із селищним головою, представником “Слуги Народу” Леонідом Біликом ознайомився зі станом виконання робіт та оглянув найпростіше укриття, а також відремонтований дах школи. Інспектуючи ліцей, Максим Гузенко наголосив на першочерговій важливості створення безпечних умов для навчання.

“Разом із директором закладу ми обговорили найбільш проблемні питання, що потребують додаткового вирішення для успішного завершення окремих робіт у закладі. Укриття – питання номер один, бо це безпека школярів”, – зазначив народний депутат.

Нагадаємо, Максим Гузенко долучився до розробки української експортної стратегії, у якій відстоює інтереси вітчизняних аграріїв, які по суті стали головним джерелом наповнення державного бюджету.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: