Віра Лаврик передала пікап підвищеної прохідності для військових зенітно-кулеметного батальйону Нацгвардії України

20.10.2023

За ініціативи депутата Сумської облради від партії «Слуга Народу» Віри Лаврик військові Сумщини отримали ще один автомобіль. Тепер зенітно-кулеметний батальйон військової частини Нацгвардії України має у своєму розпорядженні дизельний повнопривідний пікап Nissan Navara підвищеної прохідності.

Для надання такої необхідної бійцям допомоги Віра Лаврик залучила агрохолдинг ТОВ «АВІС УКРАГРО». За словами депутата, агрофірма вже неодноразово підтримувала наших захисників і робота у цьому напрямку триває, адже сьогодні важливо консолідувати зусилля, щоб не зупинятися на шляху до перемоги.

«Вони з перших днів війни допомагають нам підтримувати  військових ЗСУ. І ми маємо робити все можливе і неможливе, щоби наші захисники мали все необхідне для оборони України», – наголосила Віра Лаврик.

Депутат разом із благодійниками передала авто військовим та подякувала воїнам за службу. Ті, своєю чергою, зазначили, що після деяких технічних доопрацювань авто допомагатиме бійцям частини «полювати» на ворожі ударні безпілотники.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: