Завдяки нардепу Тетяні Скрипці сумські шахісти вирушили на аматорський турнір до Чехії

23.10.2023

Народний депутат Тетяна Скрипка продовжує співпрацю із благодійним фондом «Чисті Серцем», разом із яким вже вдалося зробити багато корисного, зокрема і для дітей Сумщини. Так, спільними зусиллями сумські школярі мали змогу відпочити і набратися сил серед мальовничої карпатської природи. Цього ж разу завдяки домовленостям парламентарки із благодійниками юні шахісти із Сум вирушили на аматорських турнір до Чехії. Це чудова можливість для талановитих вихованців Сумського палацу для дітей та юнацтва не тільки позмагатися із серйозними супротивниками, а й познайомитися із культурою європейської країни та гарно провести час. У закордонній подорожі дітей супроводжує представниця Жіночого об’єднання «Мереживо», що було створене за ініціативи народної обраниці.

Подробиці чеських канікул для сумських шахістів Тетяна Скрипка розповіла на своїй сторінці у Фейсбуці:

«9 вихованців шахового гуртка Сумського палацу дітей та юнацтва (Сергій Маковецький) з-поміж 40 юних шахістів з усієї України приїхали до Чеської Республіки, де братимуть участь в аматорському турнірі.

Окрім тренувань та самих змагань, заплановано багато цікавих заходів, аби діти познайомилися з чеськими традиціями, історією, кухнею, та змогли розважитися і відпочити.

Поїздка стала можливою завдяки співпраці зі справжніми чарівниками, які допомогли оздоровити 200 дітей Сумщини у Карпатах, – Фонд Чисті Серцем.

Окрема вдячність Жіноче об‘єднання «Мереживо». Його учасниця Света Скворцова супроводжує у поїздці сумських дітей.

Вірю, що додому діти повернуться не лише з нагородами, а й з незабутніми спогадами про яскраву подорож!».

Нагадаємо, нещодавно нардеп Тетяна Скрипка передала дитяче харчування до Сумського клінічного перинатального центру Пресвятої Діви Марії. Медичний заклад під опікою парламентарки вже тривалий час, і вона з радістю відзначає його зростання – зі звичайного пологового будинку до сучасного перинатального центру, із новітнім обладнанням, світлими палатами та облаштованим укриттям.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
06.05.2024 У зв’язку зі станом енергосистеми Сум на лінії виїхали лише тролейбуси з автономним ходом
06.05.2024 12 шахедів знищили цієї ночі на Сумщині, – Повітряні Сили
06.05.2024 Внаслідок нічної атаки росіян без електроенергії залишились населені пункти Сумського, Роменського та Охтирського районів
06.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксували 24 вибухи
06.05.2024 Вночі ворог завдав удару по енергооб’єктам Сумщини
06.05.2024 Одна цивільна особа отримала поранення унаслідок удару шахедами по Сумам — ОК «Північ»

Коментарі: