На Сумщині стало на 14 захисних споруд більше

23.10.2023

Як повідомив директор обласного Департаменту цивільного захисту населення Олександр Милаш, упродовж минулого тижня в області обстежено і визначено готовими до використання за призначенням ще 14 захисних споруд.

Є суттєві зрушення по Конотопському району, там додатково створено 7 укриттів, у Сумському – 5, Роменському – 2. На жаль, в Охтирському районі знову не додалося жодної захисної споруди.

За його словами, за результатами проведених перевірок та інспектувань до прокуратури було спрямовано справи для надання правової оцінки щодо неготовності 59 укриттів, розташованих в Охтирському районі.

Загалом за неналежне облаштування захисних споруд в області вже подано 253 відповідних справ до правоохоронних органів: 194 – по Сумському району, 59 – по Охтирському.

«Як я і попереджав, за невиконання першочергових завдань безпеки, зокрема щодо створення та облаштування належним чином фонду захисних споруд, всі винні нестимуть відповідальність перед законом. Перевірка стану укриттів у районах продовжужться, тож реакція на незадовільну роботу в даному напрямку буде відповідна – передача матеріалів до прокуратури», – наголосив Володимир Артюх.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: