У Глухові водій, який збив мопедистку, відбувся мізерним штрафом

24.10.2023

Суд виніс рішення по справі ДТП у Глухові, що сталася ввечері 22 липня. Тоді не розминулися автівка та мопед.

О 21.14 в Глухові на перехресті вулиці Терещенків та провулку Михайлівського чоловік на автомобілі Daewoo під час розвороту не переконався, що це буде безпечним, та скоїв зіткнення із мопедом Yamaha. Ним керувала жінка. Обидва транспортні засоби отримали механічні ушкодження, пише Глухів.сіті.

Камера зовнішнього спостереження зафіксувала, що автомобіль Daewoo від`їжджаючи від магазину АТБ по вулиці Терещенків почав зміщуватись праворуч. Із увімкнутим лівим покажчиком повороту він став повертати направо в бік провулку Михайлівського. У цей час позаду у попутному напрямку рухався мопед. У той час, коли мопед наблизився до перехрестя, автомобіль Daewoo різко виконав маневр ліворуч. Після чого відбувся удар мопеду в ліву передню частину автомобіля Daewoo.

Водій авто не з`явився на судовий розгляд. Його інтереси представляв адвокат. Він доводив, що водій мопеда допустила порушення, які стали причиною ДТП.

Суд визнав кермувальника автомобіля винним у дорожньо-транспортній пригоді. За адміністративне правопорушення, передбачене ст. 124 КУпАП, він сплатить штраф у розмірі 850 гривень на користь держави.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: