В ОВА проаналізували, як у Сумах та Охтирці реалізують проєкти за кошти держбюджету

26.10.2023

Цього разу учасники засідання під головуванням заступниці начальника Сумської ОВА Марії Зонової розглядали проєкти, які реалізують за кошти державного бюджету Сумська та Охтирська громади.

Зокрема, за словами секретаря робочої групи з питань протидії корупції Дениса Южакова, протягом минулого тижня було перевірено будівництво захисних споруд в чотирьох закладах середньої освіти. Усі керівники закладів обіцяють облаштування укриттів раніше зазначеного терміну, а саме – до кінця листопада.

Про стан реалізації інших проєктів розповіла виконуюча обов’язки Сумського міського голови Юлія Павлик.

Нагадаємо, в Сумах за кошти реалізуються за державні кошти проєкти з реконструкції теплових мереж для взаємного резервування джерел Сумської ТЕЦ та КППВ (так звана перемичка), реконструкції каналізаційного напорного колектора, реконструкції Сумського дошкільного навчального закладу №23 «Золотий ключик», реконструкції ділянок водоводу від Лучанського водозабору та 7 захисних споруд.

Крім того, учасники робочої групи заслухали представників Охтирської міської ради щодо розробки за бюджетний кошт проєктно-кошторисної документації «Нове будівництво адміністративної будівлі з інтегрованим Центром надання адміністративних послуг».

«Усі проєкти мають бути реалізовані згідно з планом-графіком. Прошу розпорядників коштів слідкувати за тим, щоб бюджетне фінансування було освоєне ефективно, й об’єкти добудовані до кінця року, – наголосила Марія Зонова. – А наша робоча група «Прозорість і підзвітність» слідкуватиме, щоб державні кошти були використані прозоро й згідно з нормами діючого законодавства».

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: