У Сумах прощалися із воїном Ігорем Ольховиком

26.10.2023

У Сумах попрощалися із загиблим захисником Ігорем Ольховиком. У Свято-Георгіївському храмі відбулася поминальна панахида за полеглим. Провести воїна в останню путь прийшли рідні, друзі та колеги загиблого.

“Я був у нього бригадиром по підприємству “Сумихімпром”. Він прийшов до мене в бригаду 20 серпня 2021 року. Він багато де працював, у Польщі був. Він мені відразу сподобався. Був працьовитою людиною, виконував всі свої обов’язки. До нього питань не виникало. Коли вчора дізнався про його смерть, дуже-дуже засмутився. Земля йому пухом. Герой, справжній герой. Ми з ним зв’язувались до останнього. Він був під Бахмутом”, – розповів колега загиблого Ігор.

Сестра загиблого Ольга додала, що Ігор був життєрадісним, трудящим, добрим і щирим.

“Він був дуже люблячим батьком і гідною людиною. Ми його дуже шукали 5,5 місяців. Знайшли. Нам є заради кого жити, залишилася дитина маленька. Будемо виховувати і молитися за всіх захисників”, – розповіла сестра загиблого Ольга.

“Пречудовий хлопець. Він виріс зі мною”, – додав дядько військового Сергій.

Ігор Ольховик був заступником командира бойової машини, навідником-оператором механізованого відділення військової частини. Він самовіддано боронив Україну та загинув під час виконання бойового завдання, як справжній герой. Його життя обірвалось 12 травня в Донецькій області під час штурму, зазначив брат загиблого, який служить у ЗСУ.

“Він загинув героїчно, захищаючи нашу Батьківщину, як і всі ми сьогодні. Це наша доля — захищати наше майбутнє і майбутнє наших дітей. У нього взагалі життя було цікаве і яскраве. Це гарна і добра людина була. Дуже любив життя. Ми деякий час були на Бахмутському напрямку, зараз я на Куп’янському напрямку, а він навіки залишився під Бахмутом”, – сказав брат загиблого Олексій.

Ігорю Ольховику було 39 років. Поховали героя на Алеї Слави Баранівського кладовища.

suspilne.media

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
04.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 46 вибухів
04.05.2024 Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Сумський експертно-технічний центр Держпраці»
04.05.2024 На Сумщині відбулося засідання консультативної ради у справах ветеранів війни
04.05.2024 На Шосткинщині ліквідували пожежу, яку спричинив ворожий обстріл
04.05.2024 У Сумах патрульні затримали водія ВАЗ напідпитку
04.05.2024 На Сумщині внаслідок обстрілів пошкоджено три приватні будинки, три домогосподарства та господарчу споруду

Коментарі: