В Охтирці поховали загиблого на війні Вадима Шарапова

27.10.2023

В Охтирці провели в останню путь захисника України Вадима Шарапова. Солдат 1988 року народження загинув 18 жовтня поблизу населеного пункту Лиман. Життя Вадима обірвалося в зоні бойових дій внаслідок мінно-вибухової травми, розповів представник охтирського центру комплектування.

“Посада – стрілець-помічник гранатометника. Вадим з 2019 року, з березня, призвався на військову службу за контрактом і пішов в лави ЗСУ захищати Україну. Але так трапилося, що його життя обірвалося 18 жовтня в Куп’янському районі Харківської області. Травми були несумісні з життям. Ми втратили побратима, гідного громадянина нашого міста”, — зазначив начальник відділення призову Охтирського ЦК Олександр Одражий.

Попрощатися з воїном прийшли родичі, друзі, знайомі родини. Відспівали Вадима в охтирській Успенській церкві опівдні 26 жовтня.

“Я знайомий з родиною, з рідним батьком загиблого героя нашого, це вже не перша сумна звістка. Приходила вже…в нас там такий Єрьоменко працював Олег, теж загинув, це вже третя звістка … І ми сьогодні прийшли провести його в останню путь. Честь і слава”, — сказав Григорій Єрмоленко.

“Дуже добрий, спокійний. Дуже жаль, що не було у нього родини, дітей. Він з 2015 року воював. Дуже щирий. Світла людина”, — розповіла Олена Забавіна.

Поховали Вадима Шарапова на Алеї Слави Центрального кладовища.

suspilne.media

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
04.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 46 вибухів
04.05.2024 Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Сумський експертно-технічний центр Держпраці»
04.05.2024 На Сумщині відбулося засідання консультативної ради у справах ветеранів війни
04.05.2024 На Шосткинщині ліквідували пожежу, яку спричинив ворожий обстріл
04.05.2024 У Сумах патрульні затримали водія ВАЗ напідпитку
04.05.2024 На Сумщині внаслідок обстрілів пошкоджено три приватні будинки, три домогосподарства та господарчу споруду

Коментарі: