За сприяння нардепа Максима Гузенка у Попівській громаді з’явилася спортивна зала

27.10.2023

Народний депутат Максим Гузенко продовжує реалізацію соціальних ініціатив на Сумщині, бо переконаний, що попри війну, в області мають створюватися можливості для розвитку. Одним із таких починань стало відкриття спортивної зали у Попівській громаді Конотопського району.  Вона облаштована на базі Юрівського сільського будинку культури та оснащена всім необхідним для активних занять спортом.

Щоб реалізувати цей важливий для місцевих жителів проєкт,  парламентар разом із головою Попівської громади Анатолієм Боярчуком залучили керівництво місцевого підприємства. Протягом кількох місяців у приміщенні тривав ремонт. Зроблене внутрішнє оздоблення, завезене та встановлене спортивне обладнання. Спортивна зала вже приймає задоволених відвідувачів, які  тепер можуть покращувати фізичну форму в найкращих умовах.

«Для жителів громади це важлива подія,  адже незважаючи на виклики сьогодення, місцева молодь відтепер має можливість фізично розвиватися і проводити дозвілля», – сказав Максим Гузенко.

Нагадаємо, днями нардеп Максим Гузенко здійснив візит у Дубов’язівську громаду,  де проконтролював хід ремонтних робіт в опорному навчальному закладі, наголосивши на першочерговій важливості укриття для безпеки школярів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: