Нардеп Олександр Качура: Кошти на будівництво фортифікаційних споруд Сумщини мають бути максимально ефективно використані для підвищення обороноздатності

27.10.2023

Народний депутат Олександр Качура виступає за укріплення північного форпосту України –  Сумщини, яка має понад 560 км кордону з агресором.

Ще на початку місяця парламентар звернувся із депутатським запитом до Кабінету Міністрів України щодо необхідності підвищення обороноздатності Сумської області та здійснення укріплення державного кордону України з РФ.  Зважаючи на серйозність викликів, Сумщині було погоджено виділення 108 млн грн на будівництво фортифікаційних споруд. Разом із тим, народний обранець наголошує, що спрямовані урядом кошти мають бути використані максимально ефективно та раціонально.

«Щодня Сумщина потерпає від постійних мінометних та артилерійських обстрілів, використання ворогом засобів БПЛА, а також діяльності диверсійних груп противника.

Уряд нарешті виділив понад 108 млн грн для будівництва фортифікаційних споруд у Сумській області.

Це має значно покращити обороноздатність регіону. Будемо контролювати те, як адміністрація використовуватиме кошти, щоб не було питань. Бо питання є…

Працюємо далі», – написав Олександр Качура на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нардеп Олександр Качура пообіцяв особисто тримати на контролі освоєння цих коштів, щоб вони не були витрачені даремно, нікуди не розкрадалися і пішли на максимальне укріплення обороноздатності Сумської області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: