У Сумській міській раді прокоментували вчорашні обшуки

27.10.2023

Виконувачка обов’язків Сумського міського голови з виконавчої роботи Юлія Павлик прокоментувала обшуки, які проводилися 26 жовтня у міськраді. За її словами, правоохоронці нікому не повідомили про підозру та нікого не затримали.

“Відкрите кримінальне провадження з приводу закупівлі зимового одягу для ДФТГ, закупівля ця відбулася восени 2022 року, в рамках слідчих дій була проведена стандартна процедура — обшуки з вилученням офіційної документації. Жодна особа не була затримана, жодній особі не вручена підозра”, — зазначила посадовиця.

Що відомо про обшуки 26 жовтня

Зранку 26 жовтня правоохоронці проводили обшуки у підприємців, у службових кабінетах Юлії Павлик, кабінетах бухгалтерського обліку та начальника відділу з конкурсних торгів Сумської міськради.

В ухвалі суду йдеться про те, що у ході досудового розслідування встановлено факт привласнення бюджетних коштів службовцями Сумської міської ради. За версією слідства, службовці за попередньою змовою, з метою незаконного збагачення, організували схему привласнення коштів під час закупівлі зимової форми для добровольчих формувань міста Суми.

suspilne.media

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: