На Конотопщині за добу викрили п’ять наркозлочинців

27.10.2023

За минулу добу поліцейські викрили п’ять осіб, які незаконно зберігали наркотичні речовини, а один з них ще й збував канабіс.

У рамках відкритого кримінального провадження працівники відділення поліції № 2 (м. Путивль) провели ряд оперативно-розшукових заходів та отримали інформацію про те, що один із мешканців міста збуває наркотичні речовини третім особам. У ході перевірки затримали 46-річного чоловіка «на гарячому», при продажі канабісу. У подальшому за місцем мешкання та в дачному будинку зловмисника поліцейські провели обшук, де також виявили канабіс у висушеному та подрібненому стані, а також гілки рослин коноплі загальною вагою майже півкілограма.

Крім того, вчора працівники Конотопського районного відділу та працівники відділу поліцейської діяльності № 1 (м. Буринь) викрили трьох мешканців Конотопа та одного мешканця Бурині, які незаконно зберігали при собі амфетамін, канабіс та PVP.

Все виявлене правоохоронці вилучили та направили на експертне дослідження.

Відносно кожного зловмисника в поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 та ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин їх аналогів або прекурсорів). Досудове слідство триває.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: