У Сумах поховали сержанта Олексія Пілецького

28.10.2023

У Сумах 27 жовтня попрощалися з сержантом Олексієм Пілецьким, який загинув в бою за Україну. Чоловік був старшим навідником механізованого батальйону. За інформацією центру комплектування, боєць загинув 15 жовтня в районі Первомайського Донецької області.

“Добрий, чуйний, гарна людина. – Коли пішов на війну? — Вісім місяців тому отримав першу повістку і одразу ж пішов до військкомату. Залишився у нього брат старший, дружина, кіт”, — розповів пасинок загиблого Богдан Криворучко.

Родичка Олексія Пілецького Ольга Ярова сказала: “Добрий, гарний чоловік. Не відмовляв ніколи ні в чому. Дуже шкода таких людей. Були в нього проблеми зі здоров’ям, але не відмовився від служби, пішов. Хоча всі бояться… Був гарною людиною, доброю, він в охороні працював, знаю. Його на роботі поважали, гарно відгукувалися”.

Серед тих, хто прийшли провести воїна в останню путь, його однокласники. “Гарна людина. Спокійний був, чесний. Нічого поганого про нього і про його вчинки не знаю. Давно не бачилися, сьогодні дізнався, що він загинув – треба прийти”, — зазначив однокласник загиблого Олександр Ворона.

“В школі він дуже любив ходити в спортзал, качався, показував, які у нього мускули. Після школи всі пороз’їжджалися хто куди, втратили один одного з виду. Людина проста, дуже простий хлопець”, — сказав Вадим Вакула.

Навесні Олексію Пілецькому виповнилось 47 років. Чоловіка поховали на Алеї Слави сумського Баранівського кладовища.

suspilne.media

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: