На Сумщині усувають наслідки негоди, яка охопила всю область

30.10.2023

Було пошкоджено 126 повітряних ліній та 522 трансформаторні підстанції, що призвело до знеструмлення 126 населених пунктів.

Про це під час апаратної наради повідомів директор Департаменту цивільного захисту населення Сумської обласної державної адміністрації Олександр Милаш.

«Станом на ранок сьогоднішнього дня відновлено роботу 115 повітряних ліній та 451 трансформаторної підстанції. Без електропостачання перебувають понад 2 тисячі абонентів з 17 308, та 25 населених пунктів (з них 3 – частково). Найголовніше — ніхто не загинув, не постраждав. Всі служби працюють, роботи з відновлення тривають і найближчим часом наслідки негоди будуть ліквідовані», — зазначив посадовець.

Окрім цього, через буревій у Ромнах та Сумах сталося падіння дерев, у тому числі і на проїзджу частину. Наслідки були ліквідовані рятувальними службами.

Також в обласному центрі на одній з багатоповерхівок по вул. Г. Кондратьєва було пошкоджено дах, де вітром зірвало 3 листи покриття. Частково зірвано покриття з дахів і у складському приміщенні у Ромнах, Маловисторопському аграрному ліцеї Лебединської громади, охтирському Будинку культури.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: