До 10 років позбавлення волі загрожує 20-річному наркозакладчику

30.10.2023

Сумською обласною прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно 20-річного юнака, який реалізовував заборонені речовини, роблячи так звані «закладки».

За даними слідства, будучи засудженим за грабіж, молодик після відбуття покарання вирішив змінити напрям своєї злочинної діяльності, відтак вступив у змову з особами, які займались незаконним обігом заборонених речовин, та зголосився за оплату розповсюджувати психотропну речовину по м. Суми в якості «кур’єра». Після того, як у серпні 2023 року він розклав та скинув замовникам координати 12 «закладок», реалізувавши таким чином майже 5 г психотропної речовини «PVP», його затримали правоохоронці. При собі в затриманого виявили ще психотропи, які були розфасовані в 12 пакунків, замотаних ізоляційною стрічкою чорного кольору. Усього в молодика вилучено близько 10 г психотропної речовини «PVP».

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 2 ст. 307 (незаконне придбання, зберігання з метою збуту та збут особливо небезпечної психотропної речовини, вчинене за попередньою змовою групою осіб) КК України. За скоєне йому загрожує до 10 років позбавлення волі. На вирок суду він чекає за гратами. Стосовно спільників обвинувачених триває слідство.

Досудове розслідування завершено слідчими Слідчого управління ГУ НП в Сумській області під процесуальним керівництвом прокуратури.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: