У Сумах відбувся відкритий чемпіонат області з черлідінгу

30.10.2023

Обласний центр прийняв 120 дітей. У змаганнях взяли участь спортсмени Сум – команда « Флешлайт», Полтави – команда LIKE DANC, Харкова – команда CHEER LADY та Валків – команда «Діамант». Діти віком від 3 до 17 років змагалися у номінаціях: джаз, хіп –хоп, фрістайл.

За словами організатора змагань та головного судді Оксани Жук, черлідінг- це не лише спорт, але й мистецтво, що об’єднує в собі грацію, силу та згуртованість команди. Черлідінг відзначається не лише хореографією, а й складними акробатичними вправами. «Учасники змагань представляли унікальні номери», – підкреслила вона. – Кожен виступ – від експресивних танців до захоплюючих акробатичних вправ – був яскравим проявом таланту та відданості. Кожна команда – це згуртована спільнота, яка працює разом для досягнення спільної мети. Дякуємо ЗСУ, що маємо змогу проводити такі заходи. Все буде Україна! »

Соло, дуети ,квартети та команди змагань демонстрували не лише вміння, але й власний неповторний стиль. Змагання відбулися за підтримки управління молоді та спорту Сумської ОВА та Всеукраїнської федерації черлідінгу.

Вже за декілька днів сумські спортсмени виборюватимуть призові місця у столиці України.

shans.com.ua

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: