Глухівчанину, який вступив у статеві стосунки з 13-річною дівчиною, дали три роки тюрми

31.10.2023

Як повідомляє Єдиний державний реєстр судових рішень, у березні поточного року повнолітній мешканець Глухова познайомився із 13-річною дівчиною біля однієї із кав’ярень у центрі міста. Орієнтовно, тоді ж він дізнався її вік. Але, незважаючи на це, продовжив спілкуватися та зустрічатися з дівчиною.

23 квітня о 21:30 пара на автівці обвинуваченого поїхала відпочивати на берег Павлівського озера. Там, як йдеться у судовій справі, «за взаємною згодою, без застосування будь-якого насильства» чоловік вступив у статеві стосунки з 13-річною.

У судовому засіданні обвинувачений та представник потерпілої уклали угоду про примирення: обвинувачений повністю визнав свою провину.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 155 КК України та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на 3 роки.

На підставі ст. 75 КК України чоловіка звільнили від відбування покарання у вигляді позбавлення волі. Натомість призначили іспитовий строк. Він має з’являтися до уповноваженого органу пробації, повідомляти про зміну місця проживання чи роботи, не виїжджати за межі України без погодження.

shostka.info

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: