Керівника Сумської міської військової адміністрації представили депутатам міськради

01.11.2023

Начальника Сумської міської військової адміністрації Сумського району Сумської області Олексія Дрозденка депутатам Сумської міської ради відрекомендував начальник Сумської ОВА Володимир Артюх.

Новий керівник – сумчанин, працював в Сумському державному університеті, пройшов шлях від звичайного викладача до декана. Також Олексій Дрозденко – старший лейтенант запасу, артилерист. Брав участь в організації оборони м. Суми.

З перших днів повномасштабного вторгнення Олексій Дрозденко, будучи деканом факультету електроніки та інформаційних технологій Сумського державного університету, вступив до лав тероборони, брав участь у вуличних боях та організував на базі СумДУ штаб тероборони та блокпост, з якого велося спостереження задля блокування наступу противника. Про успішність організації оборони міста Суми свідчать і перехоплені СБУ розмови окупантів, які жалілися, що через обласний центр ніхто з окупантів не проходить живим.

Після деокупації Сумщини Олексій Дрозденко продовжив працювати в університеті, а також допомагати Силам оборони.

«Чотири останні місяці працював на посаді заступника начальника Сумської обласної військової адміністрації з питань цифрової трансформації. На нього було покладено завдання з покращення безпекового середовища в інформаційному просторі. Будівництво теле-радіовеж в прикордонних громадах, збільшення кількості фм-передавачів – це ті питання, над якими Олексій Дрозденко працював разом із представником Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення в Сумській області та іншими структурами», – зазначив Володимир Артюх.

Олексій Дрозденко підкреслив, що сьогодні, коли в Україні війна, на прикордонній Сумщині неприпустимими є політизація процесів та міжусобиці між політичними силами.

«Усі мають виступати єдиними фронтом та бути злагодженим механізмом для протистояння єдиному ворогу сьогодні – Російській Федерації. Що ж до майбутніх рішень, в тому числі й кадрових, хочу сказати, що ми маємо сформувати потужну фахову команду, яка працюватиме на благо рідного міста та всієї Сумщини», – сказав начальник Сумської міської військової адміністрації.

Читайте нас також у ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
06.05.2024 У зв’язку зі станом енергосистеми Сум на лінії виїхали лише тролейбуси з автономним ходом
06.05.2024 12 шахедів знищили цієї ночі на Сумщині, – Повітряні Сили
06.05.2024 Внаслідок нічної атаки росіян без електроенергії залишились населені пункти Сумського, Роменського та Охтирського районів
06.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксували 24 вибухи
06.05.2024 Вночі ворог завдав удару по енергооб’єктам Сумщини
06.05.2024 Одна цивільна особа отримала поранення унаслідок удару шахедами по Сумам — ОК «Північ»

Коментарі: